Tämä sivusto tarjoaa liikkeenjohdolle kaikkia niitä palveluita ja osaamista, jotka auttavat liikkeenjohtoa haasteiden voittamisessa ja uuden liiketoiminnan luomisessa.

kulttuuritalo-tapahtuma

Tapahtumia kaikilla mausteilla

Kulttuuritalossa on nyt paljon uutta ja muunneltavaa kokoustilaa. – Talon tilat ja palvelut joustavat asiakkaan tarpeiden mukaan kokouksille, konferensseille, yhtiökokouksille, juhlille ja erilaisille ammattitapahtumille.

onnistunut-tilaisuus

Onnistuneen tilaisuuden takaa marssijärjestys – Asiakkaan tarpeet ensin

Kokoukseen tai tapahtumaan osallistujat odottavat saavansa tilaisuudesta lisäarvoa itselleen ja...

tamperetalo810

Ravintolatoiminnassa panostetaan yhä enemmän lähi- ja luomuruokaan

Tampere-talo on valittu viidesti Suomen kongressitalojen kärkeen. Kehittämisen varaa ja...

lasaretti810

Huikea historia, viihtyisät tilat, upeat näkymät, loistava palvelu

Lasaretinsaari on nähnyt ja kokenut paljon ja vaihtanut nimeäkin aina käyttötarkoituksen mukaan 1600-luvun Rysänsaaresta Polttimosaareen ja Maaherransaaresta 1800-luvulla Lasaretinsaareen.

kulttuuritalo810

Legendaarinen Kulttuuritalo avaa ovensa uudistuneena

Kulttuuritalo tunnetaan yhtenä Suomen parhaana konserttipaikkana, mutta nyt ”Kultsa” tarjoaa oivalliset puitteet myös kokous-, seminaari ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

taidetehdas810

Taidetehdas on uusi uniikki kohde yritysten koulutus- ja virkistyspäiviin

Porvoon Taidetehtaalla on koko ajan sellainen tunne, kuin kulkisi back­stagella. Millä hetkellä hyvänsä vastaan voi tulla näyttelijäseurue roolipuvuissaan, esitystään treenaava beatboxaaja, kahvimuki käsissään samoileva impressionisti, Joutsenlammesta eksynyt ballerina tai kokonainen Avanti.

verkatehdas810

Verkatehdas tarjoaa upeat puitteet yritysten tapahtumille

Hyvä sijainti tuo Hämeenlinnaan kokousvieraita ympäri Etelä-Suomea. Hämeenlinnan keskustassa, aivan rautatieaseman ja kattavien hotellipalvelujen kupeessa, sijaitsee kulttuuri- ja kongresskeskuksena toimiva Hämeenlinnan Verkatehdas.