gosleep_madcroc

Nuku turvallisesti lentokentällä

GoSleep POD powered by UNI on uusi ja ainutlaatuinen tapa levätä ja ottaa torkut lentokentällä. Keskellä kiireistä hyörinää voit sulkea silmäsi turvallisesti ja herätä virkistyneenä omalle lennollesi.

GoSleep Pod on suomalainen, ympäri maailman lentokenttiä jo levinnyt innovaatio, mikä mahdollistaa käyttäjän yksityisyyden ja hiljaisuuden 24/7 matkustajaliikenteen keskellä. Kyseessä on väsyneille ja lepoa kaipaaville matkustajille tarkoitettu erikoisrakenteinen, tyylikkään linjakas tuoli, joka muuntuu myös vuoteeksi. Käsimatkatavarat voidaan sijoittaa penkin alle käytön ajaksi ja liukuvan, hengittävän verhon avulla matkustaja pääsee piiloon niin kentän melua ja valoa kuin kanssamatkustajien katseitakin. GoSleep Pod on siis täydellinen lepopaikka lentokenttähälinän keskellä – ja vain kolmen kahvikupillisen tuntihintaan!

Tuoleissa on usb- ja verkkovirtalatausmahdollisuus, joten torkkujen aikana myös tietokone ja matkapuhelin voivat kerätä lisää virtaa jatkomatkaa varten.

Unet kuin kehdossa

Kuten yleensä innovaatiot, myös GoSleep Pod syntyi tarpeesta – tällä kertaa unen tarpeesta, kertovat Short Rest Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jussi Piispanen ja hallituksen puheenjohtaja Esko Koikkalainen.

– Matkustaessamme olemme joutunut usein lentojen välillä nukkumaan eri lentokentillä muovipenkeillä tai lattioilla. Siitä syntyi ajatus kehittää matkustajille miellyttävämpi vaihtoehto. Joka hetki maailman kentillä on tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä, jotka kaipaavat rauhallista unta, mutta siihen ei ole ollut mahdollisuutta. GoSleep Podissa voi työskennellä tai nukkua omassa yksityisessä hiljaisuudessa kuin kehdossa, kuvailevat Koikkalainen ja Piispanen keksintöänsä.

Miten käytetään?

GoSleep Podeja löytyy jo ympäri maailmaa eri kentiltä mm. Arabiemiraateista, Japanista, Hollannista, Saksasta, Brasiliasta ja tietenkin Suomesta. GoSleep sijaitsevat kenttien palvelualueella ja henkilökunnan kanssa sovitaan tuolin käyttöajasta sekä herätyksestä.

– Tuolin voi varata käyttöönsä myös etukäteen Abu Dhabissa, mutta suosituinta on ollut paikan päällä varaaminen, kertoo Piispanen.

Jokaisen käytön jälkeen helppohoitoiset ja allergeenivapaat tuolit puhdistetaan hygieenisiksi, sillä niiden vapautuessa lähin siivooja saa viestin tulla kunnostamaan tuoli seuraavaa asiakasta varten.

Tuottamattomat tuolit tuottaviksi

GoSleep Podit ovat mahdollisuus myös lentokenttätoimijoille, sillä tuottamattomat tuolit voi nyt vaihtaa linjakkaan tyylikkäisiin ja jatkuvasti tuottaviin GoSleep Podeihin. Teksti: Maija-Liisa Saksa

Lisää tietoa: Short Rest Solutions Oy
Jukka Hämäläinen
jukka.hamalainen(a)unipipe.fi

E. Takashi Norris
tak.norris(a)unipipe.fi