Tämä sivusto esittelee kaikkia niitä vaihtoehtoja, joita yritykselle on tarjolla henkilöstönsä osaamisen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

saara-remes-work-design

Työpaikan ristiriidat ovat kalliita

Konflikti työpaikalla vaikuttaa koko työyhteisöön ja tekemisen meininkiin. Usein kuvitellaan, että se on vain kahden ihmisen välinen ongelma. Sitä se ei valitettavasti ole – halusit tai et.

henkka_hypponen

Näe asiakkaasi ja opi nauttimaan työstäsi

Suomessa on pitkään tuotettu tonneja ja kuutioita eikä asiakkaan tarpeita...

tervetuloa-valmennukseen

Vaikuttava esiintyminen lisää kilpailukykyä

Esiintymis- ja myyntitaidon valmentaja Niina Sainius on ilokseen huomannut yritysten panostavan henkilöstönsä esiintymiskykyyn...

perfecto810

Muutos on yritysten new normal, ei enää poikkeus

Miten johtaa organisaatiota, jossa muutos on pysyvä tila? Miten jatkuvasta uudistumisesta rakennetaan normaalia toimintaa kaikilla tasoilla? Yritysten toimintaympäristön muutosvauhti on sellainen, että vanhoista ajatuksista ja asenteista on opittava luopumaan.

nordic_progress810

Puutteellinen henkilöstöstrategia voi tulla yrityksille todella kalliiksi

Tulevaisuuden voittajatiimi panostaa jo tänään tavoitteellisuuteen, tuloksellisuuteen ja toiminnan kokonaislaatuun, kehottaa Nordic Progress kotisivuillaan ja kannustaa työyhteisön kehittämiseen, sillä kilpailu työvoimasta tulee yhä kiristymään.

personal_results810

Hyvällä esimiestyöllä työniloa, tuloksia ja pitkiä uria

Henkilöstöjohtamista yritetään tehdä usein liian vaikeasti - ikään kuin monimutkainen toimintaympäristö vaatisi monimutkaiset toimintatavat. Käytännössä organisaatiot tarvitsevat yksinkertaiset ja systemaattiset toimintamallit, joilla toiminnasta tulee suunnitelmallista ja johdettua.

juuriharja810

Eettinen toimintakulttuuri lisää hyvinvointia ja kasvun mahdollisuuksia

Usein kuulee väitettävän, että tiukkoina aikoina liike-elämän etiikka rapautuu ja hyvät periaatteet ja käytännöt jäävät sivuun. Mielestämme talouden ollessa tiukoilla yhdelläkään yrityksellä ei ole varaa siihen, että oma henkilöstö ei ole sitoutunut, osaava tai kekseliäs...

mlp810

Proaktiivinen työyhteisö on tutkitusti tehokkain

MLP Modular Learning Processes Oy on rakentanut yhteistyössä kansainvälisen Leadership Instituutin kanssa pysyvän kehityksen turvaavan valmennusohjelman ja siihen liittyvän mittausmallin, jolla saadaan käsitys organisaation toimivuudesta.

projektiinstituutti810

Investoinnit projektitoimintaan näkyvät viivan alla

Suomen Projekti-Instituutti Oy toteutti kevään 2011 aikana kyselytutkimuksen, jolla kartoitettiin noin sadan suomalaisen yrityksen ja julkisen organisaation projektitoiminnan kypsyystasoa...